Forsiden              Bestyrelsen           Galleri           Markedsplads
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

 

 


Om Nørhede Vest

Sommerhusområdet Nørhede Vest, består af 253 sommerhusgrunde liggende på sydsiden af Nissum fjord. Der er kun 1 km til Sdr. Nissum by og ca. 4 km til Vesterhavet.

På området er der en idyllisk og velholdt havn med havneplads til ca. 50 små joller, og der er legeplads til børnene. Bevæger man sig lidt længere hen af stranden, er der badebro, som opsættes hvert år i pinsen og nedtages i efterårsferien i forbindelse med grundejerforeningens årlige arbejdsdag. Fjorden er meget lavvandet og området ved badebroen er meget børnevenlig.

Der er gode stier til dejlige gåture på hele området, som er beplantet med læbælter og skov af løv og fyr. Går man rundt en sensommerdag, er der rig mulighed for at samle nogle vilde brombær og svampe.

Op til områdets sydøstlige ende, er der gran skov, hvor der er etableret skov legeplads. På den østlige side ligger sommerhusområdet Nørhede Øst.

Opdateret d. 1. marts 2018 med
Affaldsguide 2018 fra Nomi4s
 
Opdateret d. 26. november 2017
med bestyrelsens beretning 
 
Skal vi ikke lave en regel om at når der har været usædvanlige vejrforhold på spil, at man så kontakter bestyrelsen eller webmaster hvis man oplever at der er skadede huse i vores område. Derefter kan bestyrelsen eller webmaster kontakte ejeren. Husk at I skal vedligeholde jeres profil. Hvis du har skiftet telefon nr. eller fået ny e-mail så skal profilen rettes!
 
 Har du problemer med at finde opdateringer, så prøve at opdatere din browser når du åbner siden. På MS Explorer er der en pil op / ned som opdaterer, ellers F5. Firefox har en roterende pil med tekst "reload current page". Chrome har tilsvarende roterende pil med teksten "reload this page" Der kan være andet tekst på din PC men symbolerne er som beskrevet. 
 
Holde øje med naboens hus!
Har du set noget usædvanlig
i området som eks. tegn på indbrud,
så skriv en mail til bestyrelsen.
 
Den primære kommunikation
til grundejerne kører fremover 
via hjemmesiden. 
For at åbne dokumenterne 
på hjemmesiden, skal man 
have Adobe Reader på PCen 
 >>
Hent Adobe Reader her
 >>
Lære mere om skovflåter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk